Over ons

Wie zijn wij?

Easypanty.nl is een onderdeel van van Amerongen en Kostman VOF, een familiebedrijf met ruim 50 jaar ervaring in de beenmode wereld, al in 1967 begon de vorige generatie op diverse weekmarkten in de randstad en sinds 2006 verkopen wij ons volledige assortiment ook op internet via Sokkenmarkt.nl. In april 2017 hebben we de ambulante tak afgestoten zodat we ons volledig konden focussen op de verkoop via internet. Wel is het nog steeds mogelijk om bestellingen bij ons af te halen, dit kan bij ons op het industrieterrein in Mijdrecht waar wij sinds 2015 gevestigd zijn.

In de zomer van 2021 hebben wij Easypanty.nl gelanceerd als nieuw concept. Easypanty.nl staat voor mooie panty’s van topkwaliteit voor een nette prijs. Dit maken wij mogelijk door ons netwerk in de beenmode industrie en inkoopkracht. Easypanty beloofd daarnaast dezelfde uitstekende service als de andere merken van Van Amerongen & Kostman VOF.

Wij garanderen uitstekende service en kwaliteit voor consumenten. 

Onze filosofie:

 • De klant is koning.
 • Kwaliteit wint altijd.
 • Klachten lossen we netjes op.
 • Niet goed, geld terug!

Wij leveren ook aan winkeliers, bedrijven en instellingen voor een interessant prijsniveau, vraag naar de mogelijkheden. 

Onze producten

Wij willen altijd het beste product leveren tegen een lage prijs, de beste prijs/ kwaliteitsverhouding dus. Dat betekent echter niet dat we een slechtere kwaliteit leveren dan andere aanbieders maar dat we door te kiezen voor andere merken dan degene die u misschien kent, Wolford, Falke, Kunert of Oroblu bijvoorbeeld, een lagere prijs kunnen vragen voor een vergelijkbaar product. Wij gaan voor de merken die misschien minder bekent zijn maar wel minstens even goed, deze kopen we in bij gerenomeerde leveranciers in Nederland of laten we, onder eigen label, produceren in Europa. Daarnaast controleren we regelmatig op kwaliteit zodat we zeker zijn dat onze klanten de kwaliteit krijgen die ze van ons mogen verwachten. 

Prijzen en BTW:

Alle door Easypanty.nl gehanteerde prijzen en tarieven voor bestellingen binnen de Europese Unie zijn inclusief BTW. Mocht u als bedrijf een BTW-nummer hebben en gevestigd zijn in de Europese Unie (buiten Nederland), dan kan er exclusief BTW gefactureerd worden bij orders van minimaal € 250,= goederenwaarde mits er een account aangemaakt wordt. In dit geval dient u het BTW-nummer bij de bestelling in te vullen op de aangegeven plaats op het inschrijfformulier van uw account. Bij leveringen buiten de Europese Unie wordt er geen BTW in rekening gebracht.

Betaalinfo:

IBAN-nummer: NL47 INGB 0006 3602 40 (t.n.v. Van Amerongen & Kostman v.o.f. te Mijdrecht)
Bic-code: INGBNL2A

Graag betalen met vermelding van het ordernummer!

Verzendinfo:

We verzenden van maandag t/m vrijdag. Indien de betaling van een order binnen is voor 15.00 uur proberen we de order diezelfde dag te verzenden. Mocht er vertraging ontstaan omdat er een artikel niet op voorraad is dan informeren we u zo spoedig mogelijk. Wilt u een order die na 15.00 uur bij ons is geplaatst toch nog dezelfde dag verzonden hebben neem dan telefonische contact op met onze klantenservice via 0297-303009 dan kunnen we U per direct vertellen of dat het gaat lukken. 

Afhalen:

Afhalen kan tijdens kantooruren en op afspraak bij onze vestiging op het industrieterrein van Mijdrecht (20 minuten van Amsterdam en Schiphol en 30 minuten vanuit Utrecht). U hoeft dan geen verzendkosten te betalen, u kunt dit aangeven in de checkout van het bestelproces. U kunt hier ook ter plekke contant afrekenen of pinnen. 

Retourprocedure

Wilt u ontvangen producten aan ons terugsturen? Dat kan! Voor retourzendingen hanteren wij de volgende procedure:

 1. Neem voordat u iets retourneert altijd contact op met onze klantenservice. Dit kan via de mail (info@easypanty.nl) of telefonisch (0297-303009). Vergeet niet uw ordernummer en de reden van retourneren te vermelden.
 2. Wij geven u een indicatie van wat we voor u kunnen doen en/of welke kosten we vergoeden.
 3. Stuur de producten, in hetzelfde doosje retour als waarin u het heeft ontvangen, naar onderstaand adres. Voeg ook de verpakkingen en (een kopie van) de pakbon toe! Let op: Panty’s dunner dan 60 denier kunnen we alleen retour nemen als de verpakking ongeopend is!
 4. U ontvangt binnen twee werkdagen nadat wij uw retourzending hebben ontvangen bericht van ons. 

Retourzendingen kunt U verzenden naar:

Easypanty.nl retouren
Rendementsweg 24D
3641SL
Mijdrecht

Wij hanteren in principe de volgende regels omtrent retouren maar kunnen hier in sommige gevallen van afwijken:

 • Indien retourzendingen ontstaan door fouten van ons of door fabricagefouten dan vergoeden wij de door U gemaakte verzendkosten op basis van de goedkoopste verzendwijze.
 • Omruilen: De klant betaald de retour-verzendkosten en easypanty.nl de verzendkosten voor herlevering.
 • Geld terug: De klant betaald de retourkosten. 
 • Kapotte verpakkingen kunnen we in principe niet vergoeden, maak uw beenmode dus altijd netjes open. Productiefouten uitgezonderd. 
 • Passen mag bij panty’s vanaf 60 denier, dragen niet! Pak het netjes uit en zorg dat u schone voeten heeft. Panty’s onder de 60 denier kunnen na het passen niet retour uit hygienische overweging.
 • Bij het volledig retourneren van een zending zonder opgaaf van redenen wordt €4,95 ingehouden voor verzend en afhandelingskosten. Voor zendingen naar Belgie is dit €6,95.
 • Bij gedeeltelijke retourzendingen zonder herlevering wordt er Euro 4.95 ingehouden als het totaal bedrag van de behouden artikelen onder de Euro 30,- komt voor Belgie € 6.95 order lager € 60.=.
 • Bij geplaatste en betaalde orders die geannuleerd worden zonder dat ze uitgeleverd zijn zodat het betaalde bedrag teruggeboekt moet worden berekenen we € 2.00 voor administratie en kosten betalingsverkeer.

Kortingscodes: 

De kortingscodes die U van ons ontvangt zijn, tenzij anders vermeld, 365 dagen geldig. Daarna vervalt de code! 

Bedrijfsinformatie:

Easypanty.nl: van Amerongen & Kostman v.o.f.
Rendementsweg 24D
3641 SL Mijdrecht
T (0031)0297-303009
M (0031)06-51773130
M (0031)06-18152467

E-mail via info@easypanty.nl

Banknummer ING: NL47 INGB 0006 3602 40  BIC: INGBNL2A

KvK-nummer : 30107380
BTW nummer: NL801.663.295.B.01