Retourneren

Niet tevreden over uw bestelling?

Als de door u ontvangen producten niet aan de verwachting voldoen kunt u deze terugsturen naar ons. Hiervoor hebben wij een aantal regels en richtlijnen opgesteld. Zo kunt u snel zien waar u aan toe bent.

Let op: deze retourvoorwaarden gelden alleen voor bestellingen via de eigen website van Easypanty.nl. Voor bestellingen via het platform van derden gelden de voorwaarden van die partij.

Ik wil één of meerdere artikelen uit mijn order retour sturen en mijn geld terug.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Easypanty geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@easypanty.nl .Wij zullen na ontvangst van de retourzending het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen  terug boeken op je rekening. Je dient daarbij een volledig ingevuld herroepingsformulier mee te sturen die onderaan deze pagina te downloaden is. Zolang de artikelen niet geopend, gedragen en/of gewassen zijn en u de verpakkingen er nog in goede staat bij heeft kunt u uw retourzending, die door u zelf gefrankeerd dient te worden, binnen 14 dagen na aanmelding opsturen naar:

Easypanty.nl
Rendementsweg 24D
3641SL
Mijdrecht

U ontvangt binnen maximaal 14 dagen na ontvangst door ons het aankoopbedrag van de artikelen terug op uw rekening.
Let op: Indien u een order geplaatst van meer dan €30,- en u dus geen verzendkosten heeft betaald maar komt uw totale orderwaarde door uw retourzending toch nog onder €30,- dan zijn wij genoodzaakt alsnog €4,95 aan verzendkosten in rekening te brengen.

Ik wil één of meerdere artikelen uit mijn order ruilen voor een ander artikel.

Ruilen van uw artikelen kan zolang de artikelen niet gedragen en/of gewassen zijn en u de verpakkingen er nog in goede staat bij heeft. De stelregel hierbij is dat u de kosten betaald om het naar ons terug te sturen. Wij betalen vervolgens de kosten van herlevering. Op de website kunt u zien wat de actuele voorraad is of neem voor de zekerheid contact op met de klantenservice. Het retouradres is:

Easypanty.nl
Rendementsweg 24D
3641SL
Mijdrecht

Geef op de pakbon duidelijk aan waar u de artikelen voor wilt ruilen.

Easypanty.nl heeft mij het verkeerde artikel opgestuurd.

Dat is heel vervelend en komt gelukkig bijna nooit voor. Mensen maken echter soms fouten en als wij dat doen herstellen we die natuurlijk altijd zonder dat het voor u extra kosten met zich mee brengt. Neem wel altijd even telefonisch of via het de email contact met ons op voordat u de artikelen retour stuurt. Als u dat niet doet kunnen wij namelijk uw retourkosten niet vergoeden.

Één of meerdere bestelde artikelen waren al kapot toen ze bij mij bezorgt werden. Dat is vervelend en niet de bedoeling. Wij sturen u in principe een nieuw exemplaar op. Neem telefonisch ( 0297-303009 ) of via info@easypanty.nl contact op met de klantenservice om de procedure te bespreken.

Heb je nog vragen? Onze klantenservice is vandaag tot 18:00 uur geopend

Stuur een E-mail:  Antwoord in 1 uur op werkdagen

Bel direct 0297 303009 Geen wachtrij of keuzemenu