Verzending & Bezorging

Levertijd

We verzenden van maandag t/m vrijdag. Indien u op deze dagen voor 15:00 een order plaatst verzenden we die nog dezelfde dag, mits we niet te maken krijgen met de aanleverbeperking van POSTNL, en wordt uw bestelling de volgende dag bij u bezorgt. Mocht er vertraging ontstaan omdat er een artikel niet op voorraad is dan informeren we u zo spoedig mogelijk.

Door grote drukte bij PostNL als gevolg van COVID-19 is onze levertijd momenteel langer dan normaal, uw order proberen we nog steeds op dezelfde dag te verzenden maar kan 1 tot 5 dagen later aankomen dan u van ons gewend bent. U ontvangt altijd een Track & Trace code waarmee u uw bestelling kunt volgen. In samenwerking met PostNL werken we momenteel aan een oplossing.

Indien u met spoed een product nodig heeft neem dan contact op met onze klantenservice om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Verzendwijze

Alle bij Easypanty.nl geplaatste orders worden verzonden via PostNL of Bpost.

Binnen Nederland versturen wij ongeveer 60% van de orders in brievenbuspakketjes, doosjes die bij u door de brievenbus passen, dat heeft 2 voordelen:
1. U hoeft niet thuis te blijven om uw pakket in ontvangst te nemen.
2. De compacte verpakking en het feit dat de bezorger nooit meer dan 1 keer langs uw deur hoeft verlaagd de CO2 uitstoot van uw order.

Helaas kunnen we u niet van tevoren vertellen of uw order door de brievenbus past, dat hoort u van ons op het moment dat uw order wordt verzonden. Gelukkig kunt u bij PostNL dan altijd nog eenvoudig de bezorgdag wijzigen.

Verzendkosten

Orders boven de €30 versturen we gratis in Nederland. Komt u daar net niet aan? Gelukkig hebben we een aantal artikelen die altijd van pas komen, bestel bijvoorbeeld een extra pakje pantykousjes of een mooie panty

Onze verzendkosten naar andere landen in Europa zijn als volgt:

 Onder €30,-Onder €60,-
Nederland€4,95
België€6,95€6,95

Heb je nog vragen? Onze klantenservice is vandaag tot 18:00 uur geopend

Stuur een E-mail:  Antwoord in 1 uur op werkdagen

Bel direct 0297 303009 Geen wachtrij of keuzemenu